Hyppää suoraan sisältöön
Viimeinen rutistus....

Viimeinen rutistus....

... ennen kuin työt alkaa! 😄

Täällä puuhaillaan, siippa Henrik, puolet perheen lapsista ja minä, Bombuksen takahuoneessa sulassa sovussa.

On tullut pienillekin Bombuksen takahuone tutuksi viime kuukausina. Onko tämä sitä laatuaikaa lasten kanssa? Ainakin saadaan olla pienessä tilassa lähekkäin..Olenhan itsekin "takahuoneessa kasvanut" , joten ei valittamista!

Vielä pari kuukautta sitten, kun teimme päätöksen julkaista Bombuksen verkkokaupan synttäripäivänämme, eli 27.lokakuuta, ajattelin, että aikaa on yllin kyllin tehdä kaikki tarvittava. Nooh, niinhän siinä sitten kävi, että tuotetiedot puuttuvat puolesta tuotteista, osa tuotetiedoista on englanniksi, ja mitatkin ovat vielä matkalla mittataulukoihin! Tekevälle sattuu, ja ehkä tämä viime tipan tyttö otti vähän liian ison palan purtavaksi..

Ajatellaan se niin, että saammepahan paljon yhteydenottoja teiltä, kun kyselette tarkempia mittoja tuotteisiin, ja siitähän me tykätään, asiakaspalvelusta ja teidän kanssa jutustelusta!

Myös tuotteita on kaupassa vähemmän, kuin planeerattiin, johtuen mm. siitä, että sesonkimokoma on ehtinyt jo pitkälle, ja tuotteita on myyty täältä kivijalasta loppuun! ( Tästä en toki valita yhtään! )

Olemme kuitenkin vasta alussa, ja tästähän se verkkokauppiaan ura vasta urkenee Bombukselle! Olemme innoissamme, kun saamme muokata kaupasta omannäköisen ; aiomme tuottaa tänne blogeja, niin kirjoitettua tekstiä kuin videoblogejakin, ja kertoa vähän elämästämme bombuslaisina ja kemiläisinä  kiinnostuneille! 

Tänne tulee myös tarinaa liikkeestä, kuvia asiakkaistamme, sekä kaikenlaisista tapahtumista, kun niihin päästään taas osallistumaan! Pikkuisen jo messujalkaa syyhyttää..

Tämä eka blogikirjoitus oli nyt tämmöinen lyhyt ja ytimekäs, eli vähän niinkuin minun videoni Facebookissa :D Jatkossa saattekin sitten viettää aikaanne tällakin sivustolla Kauppiattaren kanssa, sopiikos?

Iloisiin kuulemisiin ja tapaamisiin,
Kauppiatar Kaisu Bombuksesta

 

PS: Kääk mikä pakettikasa tuli just ovesta! Miestenvaatteita!!!

 

Edellinen artikkeli Synttäripäivä!

Kommentit

Maiju – lokakuu 27, 2020

Onnea ja upeaa juhlapäivää❣️ On suuri ilo katsoa fb-postauksiasi, joissa pääsee kurkkaamaan puodin tarjontaan aina niin iloisin selostuksin. Joskus, kun täältä Keski-Suomesta tulen Kemin suuntaan, poikkean ehdottomasti paikan päällä.
Ehkäpä nettikaupasta tilaan jotain uutta kivaa itselleni, teillä kun siellä löytyy pieniäkin kokoja tällaiselle lyhyenlännälle naisihmiselle 😁
Ilon täyteistä talven aikaa ja menestystä nettikaupallekin 🥂🍾🎉

Anonymous – lokakuu 27, 2020

Ihana, että verkkokauppa aukeaa. Palveleva verkkokauppa onkin ihana uutuus tavallisiin verkkokauppoihin verrattuna.
Ihana kuva kauppias pariskunnasta :)
Onnea tulevaan, hyvää jaksaa kyllä hiukan odottaa.

Sisko Korrensalo – lokakuu 27, 2020

Olette aloittamassa verkkokauppaa? Todella hieno asia ja toivon menestystä. Kiva kirjoitus tämä sinun blogisi ja niin ovat olleet videot yms muut jutut Bombukseen liittyen.

Jätä kommentti

Kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisemista

* Pakollisia kenttiä