Hyppää suoraan sisältöön
Synttäripäivä!

Synttäripäivä!

Bombus otti vastaan 43. synttäripäivänsä ilolla ja nöyränä - ja hymyillen, tosin kasvot peitossa! Maskit on muuten Teipparin käsialaa, tosi hyvät päällä ja myös aika kivannäköiset, vai mitä?

Aamusta oli kivasti vipinää, ja voi sitä onnea, kun ensimmäinen verkkokauppatilaus " kilahti kassaan ". Se siis oikeasti kilahtaa! Koukuttava ääni, kertakaikkiaan..Siihen voisi jopa tottua, vink vink :D

Koko #teambombus oli tänään työntouhussa, ja myymälässä kuuluikin iloinen puheensorina. Pieniä vastoinkäymisiä toki oli, meidän uusi hieno bluetoothilla toimiva viivakoodinlukija meni lakkoon, mutta onneksi nykyisessä kassajärjestelmässä on myös kamera, jolla voi lukea koodeja. Ja onhan meillä tuo Henrik, joka sitkeästi korjaa kaiken ( tai vähintäänkin yrittää! )

Alla oleva kuva liittyy vahvasti asiaan!

Kun aamun hässäkät vähän rauhoittuivat, tulikin soppelisti paikalle minun vanhempani, eli Bombuksen perustaja, isäni Ossi ja äitini Marjatta, joka hänkin teki yli 30 vuotisen uran Bombuksessa. Juteltiin niitä näitä, ja isä piti ihanan puheen <3 Olen niin ylpeä vanhemmistani!

Väsyneen, mutta ah, niin onnellisen Kauppiattaren videotervehdys on tässä, ihan pitää harjoitella tätä blogia, joten saatte vähän kärsiä minun testauksistani. Kestäkää, kestäkää!! 

Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos. Tuestanne, tsempeistänne, mukanaelämisestänne.

 

Terveisin Kauppiatar Kaisu ja koko #teambombus

 

Edellinen artikkeli Brehmerien vapaapäivä!
Seuraava artikkeli Viimeinen rutistus....

Kommentit

Brigatti Kaija – lokakuu 30, 2020

Ihana seurailla täältä Joutsenosta, kaukaa ja tulla aina hyvälle tuulelle. Olet tosi tärkeä ja innostava. KIITOS KAISU!!!

Brigatti Kaija – lokakuu 30, 2020

Ihana seurailla täältä Joutsenosta, kaukaa ja tulla aina hyvälle tuulelle. Olet tosi tärkeä ja innostava. KIITOS KAISU!!!

Jätä kommentti

Kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisemista

* Pakollisia kenttiä