Hyppää suoraan sisältöön

Myymälä ja henkilökunta

Myymälä

Bombus pukee niin naiset kuin miehetkin!

Bombus palvelee takuuvarmasti, kun tarvitset uutta ilmettä arkeen tai juhlaan, tai sille välille. Tarvitset sitten leninkiä, farkkuja, neuleita, jakkua, tai vaikkapa vintagehenkisiä vaatteita, tule meille! Kasvatamme jatkuvasti myös asustevalikoimaamme, joten jos haluat pientä piristystä jo olemassaoleville vaatteille, löydät meiltä kenkiä, laukkuja, koruja, rusetteja, kaikkea hauskaa!

Myymälä on aina, vuodenajasta riippumatta, pullollaan ihania värejä, mukavaa musiikkia ja iloisia asiakaspalvelijoita –meillä piristyt varmasti!

Bombus sijaitsee Kemin keskustassa osoitteessa Valtakatu 21-23, 94100 Kemi (katso kartta)

Myymälä palvelee pääsääntöisesti tiistaista perjantaihin 11 – 17 ja lauantaisin 11 – 14. Tiedotamme aukioloajoistamme sekä Googlessa,  Facebookissa ja Instagramissa, sekä toki näillä sivuilla.

Sunnuntaisin ja maanantaisin olemme suljettuna. Jos kaipaat palvelua aukioloaikojemme ulkopuolella, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin tehdään treffit, myös sunnuntai tai maanantai käy ehdottomasti, etukäteen sovitusti! Voit myös ottaa yhteyttä Palaute-lomakkeella tästä.

Verkkokauppa bombus.fi palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti, joten kannattaa vierailla verkkokaupassa ahkerasti!

Henkilökunta

Bombuksessa palvellaan todellakin viimeisen päälle. Lilli, Anu, Kaisu ja Henrik pitävät siitä huolen. Me kaikki pidämme työstämme ja toivomme rakkauden työtämme kohtaan välittyvän myös asiakkaillemme, niin myymälässä kuin verkossakin!

TeamBombus

 

 

Tässä esittelemme #teambombuksen, eli bombuslaiset, jotka palvelevat sinua: 

 


                      LILLI                

TeamBombus - Lilli
Meidän Lilli on ollut Bombuksessa töissä yli 35 vuotta. Olisi vaikeaa kuvitella Bombusta ilman tätä taiteellista, luovaa naista, jolle mikään asia ei ole ylitsepääsemätön! Lillin kädenjälki näkyy myymälässä upeina näyteikkunoina ja kauniina somistuksina. Hän on myös erittäin pidetty myyjä. Lillin lempinimi on muuten "Lilli Lehmänhermo " Mistäköhän se juontaa juurensa? 
           
                   ANU
 
TeamBombus - Anu
Anu otti kauppiaspariskuntaan yhteyttä juuri silloin, kun verkkokauppa aukaistiin lokakuussa 2020. Hän kaipasi työharjoittelupaikkaa, ja heti, kun Anu asteli Bombukseen haastatteluun, kauppiaspariskunta oli myyty! Lause "luulen, että minusta olisi teille hyötyä" on jäänyt Kaisun mieleen lähtemättömästi. Anu on nykyään ehta bombuslainen, joka rauhalliseen, varmaan tyyliinsä hoitaa tuotteiden valokuvaamisia, tuotetietojen kirjoittamisia, kuvien editointia ja kaikkea, mikä liittyy verkkokauppaan. Korvaamaton apu, siis! 
Anu on yhdeltä ammatiltaan vaatetusalan artesaani, joten hänellä on vahva ammattitaito liittyen meidän alaamme.

                         KAISU
TeamBombus - Kaisu
Kaisu on kauppiaspariskunnan räiskyvä, kovaäänisempi osapuoli. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vaatebisneksestä, ja kovin intohimoinen suhtautuminen vaatteisiin, asusteisiin sekä työhönsä. Kaisu rakastaa asiakaspalvelua, ja toimistotyö saa hänet totaalisesti puuduksiin. Tämä onkin yksi syy, miksi verkkokaupan rakentamisessa kesti hieman suunniteltua pidempään, Kaisu ei vaan malttanut istuskella tietokoneen ääressä! Kaisu tekee mm. liikkeen sisäänostot ja vastaa Bombuksen somekanavien sisällöstä. Hän myös rakastaa suunnitella ja toteuttaa muotinäytöksiä, kunhan vain olisi aikaa.. Kauppiatar Kaisulla on sata rautaa tulessa - yhtäaikaa! 

                      HENRIK
TeamBombus - Henrik
Henrik liittyi bombuslaiseksi rakastuttuaan Kaisuun vuonna 2013. Hän tuli mukaan ihan toiselta alalta, joten melkoista myllerrystä ovat viime vuodet olleet.
Henrik oli alkuunpanija Bombuksen hyvin vastaanotetulle miestenosastolle, ja hän osallistuu myös sisäänostoihin sekä verkkokaupan päivittämiseen. Lisäksi toimistotyöt, kuten laskujen ja palkkojen maksu, ovat Henrikin vastuulla. Henrik on itsepäinen härkä (siis ihan oikeasti, horoskoopissa!) ja vuosien saatossa rauhallisesta miehestä on kuoriutunut kova, ammattitaitoinen yrittäjä vaatealalla.