Hyppää suoraan sisältöön

Myymälä ja henkilökunta

Myymälä

Bombus pukee niin naiset kuin miehetkin!

Bombus palvelee takuuvarmasti, kun tarvitset uutta ilmettä arkeen tai juhlaan, tai sille välille. Tarvitset sitten leninkiä, farkkuja, neuleita, jakkua, tai vaikkapa vintagehenkisiä vaatteita, tule meille! Kasvatamme jatkuvasti myös asustevalikoimaamme, joten jos haluat pientä piristystä jo olemassaoleville vaatteille, löydät meiltä kenkiä, laukkuja, koruja, rusetteja, kaikkea hauskaa!

Myymälä on aina, vuodenajasta riippumatta, pullollaan ihania värejä, mukavaa musiikkia ja iloisia asiakaspalvelijoita –meillä piristyt varmasti!

Bombus sijaitsee Kemin keskustassa osoitteessa Valtakatu 21-23, 94100 Kemi (katso kartta)

Myymälä palvelee pääsääntöisesti tiistaista perjantaihin 10 – 18 ja lauantaisin 10 – 14. Tiedotamme aukioloajoistamme sekä Googlessa että Facebookissa, sekä toki näillä sivuilla.

Sunnuntaisin ja maanantaisin olemme suljettu. Jos kaipaat palvelua aukioloaikojemme ulkopuolella, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin tehdään treffit! Voit myös ottaa yhteyttä Palaute-lomakkeella tästä.

Verkkokauppa bombus.fi palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti, joten kannattaa vierailla verkkokaupassa ahkerasti!

Henkilökunta

Bombuksessa palvellaan todellakin viimeisen päälle. Lilli, Pia, Kirsi, Kaisu ja Henrik pitävät siitä huolen.Takahuoneessa ompelutöitä taituroi ompelijamme Riitta. Me kaikki pidämme työstämme ja toivomme rakkauden työtämme kohtaan välittyvän myös asiakkaillemme, niin myymälässä kuin verkossakin!

Tässä esittelemme #teambombuksen, eli bombuslaiset, jotka palvelevat sinua: 

 


                      LILLI                

Meidän Lilli on ollut Bombuksessa töissä kohta 35 vuotta. Olisi vaikeaa kuvitella Bombusta ilman tätä taiteellista, luovaa naista, jolle mikään asia ei ole ylitsepääsemätön! Lillin kädenjälki näkyy myymälässä upeina näyteikkunoina ja kauniina somistuksina. Hän on myös erittäin pidetty myyjä. Lillin lempinimi on muuten "Lilli Lehmänhermo " Mistäköhän se juontaa juurensa? 

                    PIA
Pia tuli Bombukseen Kaisun äitiysloman sijaiseksi yli 16 vuotta sitten. Niin siinä vaan kävi, että tämä tunteikas, nauravainen nainen jäi Bombuksen tiimiin vähän pidemmäksikin aikaa, ja se on ihan mahtava juttu! Pialla on nauru ja itku herkässä, ja moni asiakas rakastaakin asioida Pian kanssa juuri tästä syystä. 

                      KIRSI
Kirsi -Maria on ollut bombuslainen kohta 10 vuotta. Kirsi on rauhallinen, kärsivällinen ja aina ystävällinen. Hän on erityisen tunnettu sinnikkyydestään, eikä lopeta etsimästä tuotteita asiakkailleen, ennenkuin sopiva löytyy! Kirsi muistaa aina mainita Kaisulle, miten rakastaa työtään, ja se kyllä näkyy hänestä!

                         KAISU
Kaisu on yrittäjäpariskunnan räiskyvä, kovaäänisempi osapuoli. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vaatebisneksestä, ja kovin intohimoinen suhtautuminen vaatteisiin, asusteisiin sekä työhönsä. Kaisu rakastaa asiakaspalvelua, ja toimistotyö saa hänet totaalisesti puuduksiin. Tämä onkin yksi syy, miksi verkkokaupan rakentamisessa kesti hieman suunniteltua pidempään. Kaisu tekee liikkeen sisäänostot ja vastaa verkkokaupan sisällöstä yhdessä yhtiökumppaninsa/ aviomiehensä Henrikin kanssa.

                      HENRIK
Henrik liittyi bombuslaiseksi tavattuaan Kaisun vuonna 2013. Hän tuli mukaan ihan toiselta alalta, joten melkoista myllerrystä ovat viime vuodet olleet.
Henrik oli alkuunpanija Bombuksen hyvin vastaanotetulle miestenosastolle, ja hän osallistuu myös sisäänostoihin sekä verkkokaupan tekemiseen. Lisäksi toimistotyöt ovat Henrikin vastuulla. Henrik on rauhallinen, ajatteleva sekä äärimmäisen rauhoittava tekijä täällä naisten seassa!