ma-pe 10 – 18
la 10 – 15

Valtakatu 21-23
94100 Kemi

Myymälä ja henkilökunta

Myymälä

Bombus palvelee takuuvarmasti kun tarvitset uutta ilmettä arkeen tai juhlaan tai haluat muuten vain päivittää vaatekaappisi sisältöä. Juhlaosastomme on ympäri vuoden muodikas ja monipuolinen ja Pohjois-Suomen suurimpia. Suuri takkivalikoimamme tarjoaa kaunista ja klassista tyyliä pääasiassa eurooppalaisilta takkivalmistajilta sekä talveen että kesään. Asusteet, kuten hatut, huivit, korut ja laukut kuuluvat tietysti valikoimiimme. Viimeisimmät lisäykset valikoimiimme ovat 50-luvun henkiset leningit sekä ihanat Lola Ramona kengät.

Myymälä on aina valloillaan ihania värejä, mukavaa musiikkia ja iloisia asiakaspalvelijoita –meillä piristyt varmasti!

Bombus sijaitsee Kemin Akselissa osoitteessa Valtakatu 21-23, 94100 Kemi (katso kartta)

Myymälä palvelee maanantaista perjantaihin 10 – 18 ja lauantaisin 10 – 15. Sunnuntaisin olemme suljettu. Jos tarvitset palvelua aukioloaikojen ulkopuolella, otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin asia järjestyy. Voit myös ottaa yhteyttä Palaute-lomakkeella tästä.

Verkkokauppa palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vielä tässä vaiheessa verkkokaupan valikoima koostuu lähinnä kengistä ja laukuista. Nopea toimitus, ilmainen palautus!

www.boutiquefreda.com

Henkilökunta

Bombuksessa palvellaan todellakin viimeisen päälle. Siitä pitävät huolen, Lilli, Pia, Kirsi ja Kaisu. Takahuoneessa ompelutöitä taituroi ompelijamme Riitta. Taustatukea toimistosta antaa Henrik. Me kaikki pidämme työstämme ja toivomme iloisen tunteen välittyvän myös asiakkaillemme.

Nimetön
Dream team at your service