må-fre 10 – 18
lör 10 – 15

Valtakatu 21-23
94100 Kemi

Butik och personal

Butiken

När du behöver en ny stil eller annars bara vill uppdatera din garderob –får du garanterat god service i Bombus. Vår festavdelning bjuder på ett brett urval av aftonklänningar och festkläder samt accessoarer även för en krävande smak. Vårt breda sortiment av klassiska och vackra jackor samt kappor är för det mesta från europeiska tillverkaren. Accessoarer som hattar, sjalar, handväskor och smycken kompletterar vilken klädsel som helst. Vårt senaste tillägg till vårt sortiment är 50-tals inspirerade klänningar samt de alltid så läckra klackarna av Lola Ramona.

Butiken är alltid full av färger, sköna låtar och en glädjefull personal. I Bombus blir du av med din ångest och kan fortsätta dagen med ett leende.

Bombus finns i Kemi, Finland. Adressen är Valtakatu 21-23 (se karta)

Butiken är öppen måndag till fredag 10 – 18 och lördagar 10 – 15 finsk tid. Söndagar har vi stängt. I fall du vill ha service utanför öppettiderna, tag gärna kontakt via email eller ring, så ordnar vi det.

Vår online butik är öppen 24/7. För tillfället kan du shoppa närmast skor och väskor där.

Snabb leverans, retur i Finland gratis (utomlands på egen bekostnad)

www.boutiquefreda.com

Personalen

Personalen på Bombus ger garanterat bra service. Detta sköter vårt glada gäng som består av Lilli, Pia, Kirsi och Kaisu. Vår sömmerska Riitta trollar fram allt tänkbart i bakrummet. Henrik stöder verksamheten från kontoret. Vi alla älskar vårt jobb och vi önskar att vår lyckliga atmosfär fastnar i alla som besöker oss.

Nimetön
Dream team at your service