ma-pe 10 – 18
la 10 – 15

Valtakatu 21-23
94100 Kemi

Palvelut

Ompelupalvelu

Lahkeen ja hihan lyhennys tai pidennys, vyötärön korjaukset, napit, vetoketjut ja koristeet. Kaikki onnistuu! Bombuksen ompelupalvelu on luova, nopea ja työnjälki on varmasti laadukasta.

Lahjakortti

Bombuksen lahjakortti on taatusti mieluinen saajalleen. Korttiin ladattavan summan voi valita ihan itse ja korttia voi käyttää ilman aikarajoituksia. Lahjakortin saa halutessaan kauniisti paketoituna valmiiksi annettavaksi onnekkaalle leidille.

Ostoksille silloin kun siihen on aikaa

Mikäli sinun aikataulusi ja meidän aukioloaikamme eivät kohtaa, otathan rohkeasti yhteyttä. Oli kyse sitten illasta, aamusta tai sunnuntaista, niin asia järjestyy.

Ilta Bombuksen kanssa

Kerää ystävistä, työkavereista tai vaikkapa harrastusporukasta noin 10-20 naisen ryhmä. Valitsette joukostanne 1-3 naista, jotka haluavat muuttumisleikkiin. Bombus ja yhteistyökumppanit takaavat häikäisevän muutoksen joka esitellään minimuotinäytöksen muodossa. Nämä täysin maksuttomat illat ovat suosittuja, joten olethan hyvissä ajoin liikkeellä!

Mikäli kiinnostuit palveluistamme, otathan yhteyttä! Meidät tavoittaa puhelimitse numerosta 016 256 778 ja sähköpostitse osoitteesta bombus@bombus.fi. Voit myös ottaa yhteyttä Palaute -lomakkeella tästä.