ma-pe 10 – 18
la 10 – 15

Valtakatu 21-23
94100 Kemi

Palvelut

Yksityinen shoppailuilta

Kiinnostaisiko sinua shoppailla yksityisesti ystävien kesken? Samalla voisit saada vinkkejä pukeutumiseen alan ammattilaisilta.

Kerää ystävistä, työkavereista tai vaikkapa harrastusporukasta noin 10 henkilön ryhmä. Illat ovat suosittuja, joten olethan hyvissä ajoin liikkeellä!

Lue lisää yksityisistä shoppailuilloistamme tästä.

Värianalyysi

Väreillä on merkitystä! Oikeat värit tuovat sinulle itsevarmuutta ja saavat sinut säteilemään.

Varaa itsellesi VÄRIANALYYSI ja löydä omat värisi!

Hinta 149,- (sisältää oman värikartan, kesto max. 1,5h)

Kysy tarjousta ryhmille!

Ompelupalvelu

Lahkeen ja hihan lyhennys tai pidennys, vyötärön korjaukset, napit, vetoketjut ja koristeet. Kaikki onnistuu! Bombuksen ompelupalvelu on luova, nopea ja työnjälki on varmasti laadukasta.

Lahjakortti

Bombuksen lahjakortti on taatusti mieluinen saajalleen. Korttiin ladattavan summan voi valita ihan itse ja korttia voi käyttää ilman aikarajoituksia. Lahjakortin saa halutessaan kauniisti paketoituna valmiiksi annettavaksi onnekkaalle leidille.

Ostoksille silloin kun siihen on aikaa

Mikäli sinun aikataulusi ja meidän aukioloaikamme eivät kohtaa, otathan rohkeasti yhteyttä. Oli kyse sitten illasta, aamusta tai sunnuntaista, niin asia järjestyy.

Verkkokauppa palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Vielä tässä vaiheessa verkkokaupan valikoima koostuu lähinnä asusteista kuten kengistä, laukuista ja hatuista. Nopea toimitus, ilmainen palautus Suomessa!

www.boutiquefreda.com

 

Mikäli kiinnostuit palveluistamme, otathan yhteyttä! Meidät tavoittaa puhelimitse numerosta 016 256 778 ja sähköpostitse osoitteesta bombus@bombus.fi. Voit myös ottaa yhteyttä Palaute -lomakkeella tästä.